RUNBOTT

RECIPIENTE REUTILIZABILE, CU INTERIOR CERAMIC

Recipientele Runbott păstrează băuturile la temperatura optimă timp de mai multe ore și nu lasă un gust și miros neplăcut.  Este un recipient potrivit pentru toți membrii familiei, datorită greutății și ușurinței în utilizare. 

Îl poți lua cu tine oriunde: la serviciu, la sport, la școală și în excursii.

Sticla Runbott Sport cu un strat ceramic și un capac cu șurub care ține băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 ore, astfel încât să te poți bucura oriunde de băutura ta preferată.

Runbott pentru cei mici, ideal pentru a-l duce în parc, la munte sau la plajă. Cu muștiuc interschimbabil din silicon și mâner lateral ergonomic pregătit pentru agățare și transportare cât mai confortabilă.

Runbott Cup concepută pentru cafeaua ta din fiecare zi. Îți permite să îți bei băutura caldă preferată menținând-o fierbinte până la 12 ore datorită izolației cu perete dublu. Cel mai bun partener de călătorie chiar și într-o zi fierbinte de vară, păstrându-ți smoothie-ul, ceaiul cu gheață sau sucul de fructe la rece până la 24 de ore.

Cutie de prânz termos Runbott Lunch, din oțel inoxidabil, cu pereți dubli și cu un bol interior fără BPA pentru transportul alimentelor solide și lichide. Peretele dublu cu camera de vid crește izolarea termică prin încetinirea schimbării temperaturii în interior. Alimentele își vor menține temperatura mai mult timp.

DESCOPERĂ DIVIZIILE NAZZURO

Consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment.
Create pentru acasă pentru a oferi bunăstare, siguranță și bucurie.
Sisteme de purificare pentru HORECA.
Soluții personalizate pentru birouri.
Calitate excepțională dată de puritatea apei utilizate în procesele de producție.
Confortul din noul cămin, cu apă purificată din prima zi acasă.
Sisteme de purificare pentru săli de sport.

This site uses cookies to give you the best experience. To learn more, please visit the Privacy Policy Page.